1000 667 admin
  • 0

Hejsan! Hur har din dag varit? Hoppas att du haft en avkopplande söndag! Jag kom hem från ett kalas för en timme sedan ungefär. Min guddotter fyllde 18 år och jag var där på kalas. Det var roligt att träffa henne och hennes familj! Det har ju inte varit mycket firande de senaste månaderna och jag saknar det verkligen. Det känns tråkigt, men samtidigt är det en bra påminnelse angående vad som verkligen betyder något i livet.

I morse sprang jag min vanliga runda efter yogan och meditationen. Jag kände i benen att jag var lite tröttare än vanligt. Rundan vid Stora Delsjön (som jag sprang igår) är ganska jobbig med många branta uppförsbackar.

Jag åkte redan på förmiddagen till kalaset, men stannade i Kungälv och tittade lite i affärer på vägen upp. Tycker att Kongahälla center är ganska trevligt. Visst det är mysigare att promenera inne i Göteborg, men det är helt okej med ett köpcentrum ibland också (inte för ofta dock …. :-)).

Nu ska jag snart äta middag med familjen och sedan ska jag förbereda nästa vecka. Jag har skrivit det många gånger förut, men oj vad tiden går fort. Jag kan inte fatta att det är sista veckan i skolan för barnen. Vanligtvis brukar jag var så förväntansfull vid den här tiden på året. Vi skulle ha flugit till New York om en vecka för att hälsa på min bror och hans familj. Nu blir det inte så. Vi kommer nog inte att träffas i år. Det känns tråkigt och sorgligt, men det är som det är. Vi har ju vetat om det ett tag nu, så det kommer ju inte direkt som en överraskning (och vi är ju inte direkt ensamma om att behöva ställa in en resa).

Imorgon har jag uteyoga i trädgården kl. 17.30-18.30 med lite mingel efteråt. Om du vill komma förbi är det bara att skicka ett mejl till johanna@yogamedjohanna.se

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.