Fredag i maj

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en bra dag. Jag har haft en varierad och trevlig dag, men nu är jag lite trött. I morse hade jag lektion med mina elever i tyska och sedan hade jag ytterligare arbete att göra för skolan. På lunchen var jag och handlade inför helgen. Det är skönt att få gjort det på förmiddagen tycker jag.

Nu i eftermiddag har jag funderat lite grann över hösten. Jag har kommit fram till att jag vill fortsätta att jobba i skolan. Som det ser ut nu vet jag inte hur jag kommer att köra yogan, men jag hoppas verkligen att jag kan komma igång med lite större och fler grupper igen. Yogan betyder otroligt mycket för mig. Det är en del av mitt liv och jag vill verkligen forsätta att undervisa och guida andra i sin yogapraktik ❤.

Jag har precis skrivit mitt nyhetsbrev för maj. Ett tag skrev jag nästan varje vecka, men sedan covid har det inte blivit på samma sätt. Nu är jag i alla fall glad att jag skickade ut det, eftersom det är viktigt för mitt företag att jag skriver regelbundet.

Om en stund ska jag äta middag med familjen och så ska jag fortsätta att läsa igenom mitt romanmanus. Kanske blir det en film med familjen senare också.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.