1024 576 admin
  • 0

Hej! Jag hann tyvärr inte skriva igår. Det var en superintensiv, men ändå bra dag. Jag spelade in en ny yogavideo på förmiddagen. Du kan titta på den här:

Som tur var gick allt bra och jag hade inga problem med redigeringen (som jag brukar ha :-)) och därför hann jag bli färdig innan jag skulle åka till skolan och vikariera.

Lektionerna var trevliga och det var roligt att träffa eleverna igen. Tiden gick fort och direkt efter sista lektionen åkte jag hem och hann bara äta mellanmål och byta om innan jag gick ner till yogastudion. Mina tre yogalektioner kändes också bra, men när jag släckt ljuset i studion var jag helt slut på energi. Jag älskar verkligen att undervisa, men det tar mycket kraft.

I morse var jag uppe tidigt för att göra min egen yoga och sedan undervisa min morgonklass. Det gick bra och nu har jag avverkat min första vecka med bakåtböjningar. Under helgen ska jag uppdatera mig lite mer och hoppas lägga till lite fler bra tips nästa vecka.

Nu är det klart att jag kommer att ha en klass tyska under hösten på en ny skola här inne i stan. Jag fick besked igår och är glad för det. Jag tror att det kommer att bli jättebra. Mina lektioner ligger på måndag och fredag morgon och det passar mig bra, eftersom på det sätet har jag dagarna här hemma. Det kommer bli lite stressigt på fredagar, när jag har min morgonyoga till 7.30 och sedan börjar på skolan kl. 8.00, men jag fixar det :-).

Nu ska jag in till stan för ett möte och sedan ska faktiskt vi på en 60-årsfest. Det är min faster som har fyllt år och det ska bli jättetrevligt att komma ut lite grann.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.