Läslördag

768 1024 admin
  • 0

Hur har din dag varit? Det är redan kväll och jag vet inte riktigt vart tiden tagit vägen… I morse sprang och yogade jag och sedan städade vi här hemma. Det är alltid skönt att göra fint och röja upp.

Efter lunchen åkte jag med Josefina och Philippa och handlade på Maxi. Det var fullt med folk, men gick i alla fall ganska fort. Skönt! Jag föredrar att handla på vardagarna när det är lite lugnare. Det är en fördel med att jobba på kvällarna och att ha möjlighet att åka och handla på lunchen😊.

Nu i eftermiddag har jag faktiskt unnat mig att läsa i säkert två och en halv timme. Imorgon ska vi ha möte i bokklubben och vi ska diskutera boken “Snöstorm” av Augustin Erba. Jag hade bara läst halva i morse, men läste ut den nu precis. Det var en jättebra bok. Jag tyckte det var en fin berättelse som verkligen berörde på djupet. Läsvärd!

Nu ska jag fortsätta att titta på Mello med familjen.

Ha en fin kväll💕!

Namaste och kramar,

Johanna

P.S. När jag var på Maxi hämtade jag några nya yogakläder som jag beställt från HM. Försöker att begränsa mina klädköp, men eftersom jag i princip lever i träningskläder behöver jag förnya min garderob då och då😊.

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.