Andra advent❤

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Ja, så är det söndag igen. Ute är det mörkt och jag ska snart gå och lägga mig. Det känns helt okej. Det har varit en bra dag. Jag har kopplat av lite grann, men också hunnit med en hel del för jobbet. I morse sprang jag och som tur var hade de plogat lite mer, så det var inte riktigt lika halkigt och moddigt som igår. Efter löpningen gjorde jag ett skönt yinyogapass. Jag är glad att jag har upptäckt yinyogan. Den är ett jättefint komplement till min vanliga yoga och egentligen skulle jag vilja göra ett kort pass varje kväll, men det är svårt att hinna med tyvärr.

På förmiddagen planerade jag min lektion för imorgon. Mina elever ska ha prov både imorgon och på fredag och jag hoppas att det går bra för dem. Jag kommer att ha lite att rätta i den kommande veckan, men det ska bli roligt att se hur det gått för alla.

Efter lunch satt jag med min sekvens för nästa vecka. Vi kommer att köra ett blandat program med positioner från de olika passen som vi haft under hösten. Jag hoppas att eleverna kommer att tycka om det.

Jag känner mig lite sliten nu, så det kommer att bli skönt att ha en paus från kvällsklasserna några veckor. Så klart kommer jag att sakna mina elever, men jag tror jag blir en bättre lärare om jag ibland pausar några veckor :-).

Nu ska jag göra i ordning mig för kvällen.

Ha det fint!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.