Andningspauser

498 1024 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Jag har haft en konstig dag. Har varit och klippt mig, vilket var skönt, men efter det har jag inte kunnat koncentrera mig och nu är klockan snart halv fem. Har hunnit med lite grann vid skrivbordet, men inte riktigt det jag skulle göra. Hur som helst, nu är det som det är och inget att göra åt.

Jag klippte mig på Ansa på Kristinelundsgatan. Det är ett ställe jag varit på många gånger och jag har alltid varit nöjd efteråt. Det var skönt att få ordning på mina slingor och nödvändigt att klippa topparna, så jag är glad att jag fått det gjort så här innan jul.

Idag skulle jag ha jobbat vidare på motivationsboken och roman 3, men så blev det alltså inte. Jag får ta tag i det imorgon i stället. Nu väntar snart två och en halv timmes yogaundervisning och det blir trevligt det med :-).

Jag tror jag ska döpa om dagens reflektion till dagens tips :-), så denna dags tips är att ta små andningspauser under dagen. Jag har en app på min telefon som plingar en gång i timmen och påminner mig om det. Kanske något du vill installera också. Det går förstås inte att ha på den om man är på möte eller om man har ett jobb man inte kan bli störd på, men då kan jag ställa in den så att den inte plingar. Appen heter “Reminder” och funkar på min android. Testa gärna!

Nu ska jag förbereda mig för kvällens yoga.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Julfint i yogastudion🎅

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.