Annandagen

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Det är sent, men jag har tid att skriva lite grann i alla fall. Hoppas att det har varit en trevlig Annandag för dig. Jag är nästan lite sorgsen att julen går mot sitt slut. Det har varit så mysigt att umgås så mycket med familjen och det har varit en skön paus från alla tankar inför våren och hur det ska bli med allt, men nu måste jag försöka tänka positivt. På något sätt kommer allt att ordna sig.

Idag tränade jag som vanligt och sedan badade vi bastu och vinterbadade. Det var jättehärligt. Jag gillar verkligen att bada i det kalla vattnet, men hemma får jag hålla till godo med kalla duschar istället🙂.

På eftermiddagen hade jag tid att läsa en hel del i “Vara vuxen”. Nu har jag kommit in i boken och fascineras av hur Marian Keyes fått ihop berättelsen. Den innehåller så himla många karaktärer och jättemycket dialog – inte vad man rekommenderar i böcker om skrivande, men Marian Keyes kan göra som hon vill. Hon har sina trogna läsare.

Jag ska försöka läsa lite i “Därför funkar meditation” och i “Der Wind nimmt uns mit” innan jag går och lägger mig.

God natt!

Namaste och kramar,

Johanna

P.S. Idag la jag ut en ny video på min youtube-kanal, en tio minuter lång stretch. Du hittar den här: https://youtu.be/Eni4UA37zokr.

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.