Ännu en dag i Cervo

576 1024 admin
  • 0

Hej, vi hade tänkt att åka en bit bort idag, men bestämde oss för att stanna här i Cervo ännu en dag. Det är så fint här och härligt att promenera till vattnet (och slippa att ta bilen).

Jag sprang ensam i morse. Peter vill bara springa varannan dag för att skona sitt knä. Jag tog samma runda som igår, men lite mer på vägen eftersom det var bökigt att springa på stranden.

Igår eftermiddag yogade jag på terrassen. Det var härligt och jag märker att mitt ben mår bättre av en liten paus mellan löpningen och yogan. Sedan ett halvår tillbaka har jag lite problem med en muskel på baksidan av höger lår. Det är inte något stort problem, men stör mig lite i vissa yogapositioner.

På kvällen igår såg vi på matchen mellan Sverige och Ukraina. Det var verkligen synd att Sverige förlorade på det sättet de gjorde, men sådant är livet… och fotboll är ju inte särskilt viktigt (i alla fall inte för mig😊).

Nu ska jag hoppa i vattnet och bada och sedan ska vi äta lunch. Det blir lite mycket bröd här, men är man i Italien så är man och då måste man äta focaccia, panini och pizza😜.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.