Ännu en hemmadag

768 1024 admin
  • 0

Hur är det? Vi har inte gjort något särskilt idag heller. Imorgon kommer vi att åka till Smögen, på fredag till Marstrand och på lördag åker vi hem, så det var ganska skönt att bara vara hemma idag med.

I morse var det verkligen svalt när jag sprang (så kallt att jag frös i början av rundan), men jag badade ändå när jag kom ner till badet. Det var faktiskt riktigt skönt. Yogan gjorde jag också utomhus, men när jag skulle göra min meditation fick jag flytta in.

Under dagen har jag läst ut “The Invention of Wings”. Det var verkligen en fantastisk bok och det mest speciella var nog att den faktiskt var baserad på en delvis sann historia. Att läsa (och påminnas om) hur samhället var för länge sedan är viktigt och det får mig att uppskatta och känna mig oerhört tacksam över vad vi har idag.

Jag gillar att läsa olika typer av böcker. Nu väntar “Med hälsning från Båstad” av Jenny Fagerlund. Den boken kommer med all sannolikhet inte vara lika gripande, men jag ser fram emot en underhållande roman (som jag också kan lära mig något av – när det gäller mitt eget skrivande).

Idag har jag också jobbat vidare med yogahelgen som jag ska ha i oktober. Jag har skrivit till några nya ställen och ska sammanställa de olika offerterna jag fått i nästa vecka. Eventuellt kan jag inte ha helgen de datum jag hade tänkt från början för det verkar som om det är fullt, men jag har inte riktigt bestämt mig ännu hur jag ska göra. I fall det inte blir den 19-20 oktober blir det den 12-13 oktober istället. Jag återkommer när jag vet mer om hur det blir.

Skrivandet fortsätter framåt. Idag har jag fortsatt att redigera och är nu på sidan 218. Det blir inte mer arbete med texten idag. Imorgon kommer jag ha mindre tid att jobba, men jag ska åtminstone redigera ett par sidor.

Varje dag har jag också som mål att läsa lite teori kring skrivandet. Jag behöver lära mig mer om hur man skriver och vad man kan göra för att förbättra sina texter. Idag laddade jag ned en Kindle-bok som heter “1000 Character Reactions”. Den är visserligen på engelska, men jag hoppas att jag kan ha den som ett slags uppslagsverk för att utveckla mitt språk när det gäller hur karaktärerna reagerar.

Nu ska jag avsluta mitt jobb för idag. Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Tröttnar aldrig på den här platsen

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.