Äntligen ett fint arbetsrum

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Först vill jag säga ursäkta för att jag inte skrev igår. Jag hade så mycket att göra att jag helt glömde av att gå in här på bloggen. Hoppas i alla fall att du hade en bra lördag.

Nu är det redan söndag kväll och jag känner mig lite trött, men det har varit en skön helg. Igår tog jag äntligen tag i att städa och göra fint i mitt arbetsrum. Jag har inte suttit där så mycket på sistone av några olika orsaker, men nu är jag tillbaka och det känns SÅ bra. Jag jobbar ju hemifrån och då blir mitt arbetsrum extra viktigt, eftersom det också är min arbetsplats.

Jag tycker det är så skönt att städa och slänga gamla grejer. Det var en befrielse igår att gå igenom en massa papper och göra mig av med dem. Jag är ganska sentimental, så jag sparar mycket av barnens saker, men jag gillar att slänga sådant som är onödigt och bara samlar damm.

Så här blev resultatet.

Idag har jag tagit det ganska lugnt. Jag hade kunnat jobba mer, men jag är glad att jag gav mig tid att koppla av.

På eftermiddagen städade jag yogasalen och skrev veckans nyhetsbrev. Du hittar det här.

Nu ska jag göra min veckoplanering. Det blir en vanlig yogavecka, men på fredag har jag paryoga. Om du har lust att komma kan du anmäla dig här.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.