Äntligen kusstart

485 1024 admin
  • 0

Hej! Solen lyser in genom mitt fönster här i mitt hemmakontor och jag har bestämt att vi yogar utomhus idag. Det är lika bra att utnyttja tiden och vara ute när det går. Det är förmodligen inte så många gånger kvar som vi kan vara det.

Jag har haft en bra dag, men den började tråkigt. Igår sprang jag ju två mil och efteråt glömde jag att dricka extra mycket. Jag har ett problem att jag nästan aldrig blir törstig… Hur som helst i natt vaknade jag och hade ont i huvudet. Jag förstod vad det berodde på (för lite vätska) och sedan i morse har jag fokuserat på att dricka vatten regelbundet och jag blev överlycklig för efter några timmar (på förmiddagen) släppte huvudvärken. Jag MÅSTE verkligen komma ihåg att dricka. Nu är jag som fastklistrad vid min vattenflaska som följer med mig överallt :-).

På förmiddagen släktforskade jag en liten stund och fick fram några nya intressanta fakta, bland annat att min gammelmormor varit piga hos familjen Ahlström som grundade Ahlströms konditori, som fortfarande finns kvar i Göteborg. Det är så himla spännande med släktforskningen, men som jag skrev igår får jag inte fördjupa mig för mycket.

Annars har jag färdigställt de två första veckornas sekvenser och tema och varit nere i yogastudion och städat där. Allt är i ordning, men som jag skrev är vi ute idag. Tycker ändå det var bra att göra färdigt allt för morgondagen om vi inte kan vara utomhus då.

Nu på eftermiddagen har jag fortsatt att läsa i “Fördjupade studier i katastroffysik”. Jag har hunnit 200 sidor och tycker fortfarande om boken, men jag tycker kanske att den är lite tung att läsa. Det är kul med alla galna referenser och liknelser som författaren väver in, men det är verkligen inte någon snabbläst bok!

Snart måste jag göra iordning mig för kvällens undervisning. Det ska bli så himla kul att sätta igång igen. Jag var nästan gråtfärdig när jag var nere i yogastudion tidigare. Jag hoppas verkligen inte att det kommer ett bakslag under hösten, men gör det det får jag hitta en lösning då.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.