Äntligen tillbaka på bloggen

1024 1024 admin
  • 0

Hej, efter ett par jättehektiska veckor är jag äntligen tillbaka här på bloggen. Igår satte jag mina betyg och nu ska jag bara in till skolan på måndag och skriva på dem och lämna in allt jag lånat. Det känns ledsamt. På något sätt har jag det här året fäst mig väldigt mycket vid mina elever och min arbetsplats. Kanske har det att göra med att jag inte jobbat i skolan på så länge? Jag vet inte, men det kommer att kännas tufft att på måndag. Det vet jag. Avsked har alltid varit svåra för mig. Jag har lätt att fatta tycke för både människor och platser. För det mesta är det något positivt, men i situationer då man måste skiljas åt kan det vara tufft. Hur som helst, nu måste jag gå vidare och vara tacksam för det jag lärt mig under det här läsåret och de erfarenheter jag fått.

Yogan har tyvärr fått hamna lite i bakgrunden under de här sista veckorna i skolan. Jag har haft mina privatgrupper och även två tillfällen med uteyoga, men jag har inte läst och lärt mig så mycket som jag brukar. En förutsättning för att jag ska trivas med det jag jobbar med är att jag håller mig uppdaterad kring det som händer, annars blir det inte roligt. Jag ser därför fram emot sommaren och att komma in i mina vanliga rutiner igen.

Jag har som mål att jobba som lärare nästa läsår också, dels för att jag tycker att det är ett givande jobb, men också för att jag behöver få ordning på min ekonomi, som efter det här pandemiåret inte är den bästa. Jag har hittills inte hittat någon tjänst som riktigt passat, men jag tittar och håller ögonen öppna och hoppas att det kommer att lösa sig.

Något som också fått stå tillbaka lite under den senaste tiden är mina inspelningar och min vlogg. Jag hade tänkt att spela in veckans yogavideo idag, men jag orkade inte. Det var som om den senaste månadens trötthet bara la sig över mig som en tung filt och jag kände mig totalt utmattad i förmiddags. Jag lyssnade på kroppen och vilade en stund, även om jag alltid får dåligt samvete när jag gör det på arbetstid. Hur som helst, nu känner jag mig lite piggare och ska snart göra mitt yogapass för mig själv istället. Om jag orkar spelar jag in på söndag. Under sommaren tror jag att jag ska ta en paus några veckor. Det kan säkert vara bra. Ett annat alternativ är att jag spelar in flera videor i nästa vecka och schemalägger dem. Vi får se hur jag bestämmer att jag ska göra.

Nu ska jag gå vidare till nästa arbetsmoment. Jag ska föra över några bilder jag tog igår från kameran till telefonen. Vi var på en mysig skolresa till Hönö och Vinga med min yngsta dotters klass och jag ska skicka några bilder till föräldrarna.

Jag skriver imorgon igen.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.