Arbetsdag igen

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är sent och jag ligger i sängen och skriver. Den här dagen jar varit jätteintensiv och nu är jag trött. I morse efter träningen när jag var och handlade ringde de från skolan och sa att Philippa nästa hade svimmat, så jag fick åka dit och hämta henne. Jag blev förstås orolig, men samtidigt vet jag att hon har svimmat förut och hon hade ätit för lite frukost, så det fanns en förklaring. Hon var hemma någon timme, men sedan kände hon sig bättre och gick tillbaka till skolan.

Jag hann nästan bara lägga in maten, så var det dags att cykla till stan för att vara med på ett möte och därifrån cyklade jag direkt till skolan och hade min sista lektion. Sedan var jag bara hemma någon timme, så skulle jag köra Josefina och hennes bästa kompis till 9:ornas bal. De var verkligen jättefina och för mig kom minnen tillbaka från min egen avslutningsfest i 9:an. Jag kommer fortfarande ihåg den tydligt😊.

När jag kom hem var jag jättetrött och därför har jag inte hunnit mycket, men det är helt okej. Imorgon har jag tid att samla mig lite mer.

Nu ska jag fortsätta att läsa i “Bara ett litet mord” och sedan ska jag sova.

God natt!

Kramar Johanna

Buster i morse efter löpningen

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.