Arbetsvecka och nytt nyhetsbrev

683 1024 admin
  • 0

Nu är det måndag kväll och jag har startat min första arbetsvecka efter sommarledigheten, men även om jag jobbar mer den här veckan än tidigare så tänker jag vara flexibel och hitta på saker med barnen ändå. Jag kan ju som tur är bestämma mina arbetstider som jag vill fram tills dess att yogakurserna börjar.

Igår var våra vänner från Schweiz här och jag trodde att jag skulle ha tid att skriva här på bloggen på kvällen, men tyvärr hann jag inte det. Det blev i alla fall en trevlig kväll och det var kul att träffas igen.

Idag har jag skrivit och skickat iväg augustis nyhetsbrev. Du kan läsa det här ifall du missade det. I nyhetsbrevet berättade jag lite om min sommar, men även om höstens kurser och min yogahelg som förmodligen blir den 12-13 oktober. Jag skriver mer så fort jag vet exakt vilka dagar det blir.

På eftermiddagen fortsatte jag att redigera min text. Nu är det i alla fall mindre än 100 sidor kvar tills jag är färdig med första omgången av redigering. Jag vill minst arbeta igenom texten en gång till innan jag skickar iväg den. Mitt mål är fortfarande att vara färdig i slutet av augusti, men vi får se hur det går. Jag vill verkligen vara nöjd när jag lämnar ifrån mig den.

Nu ikväll har våra barn varit jättesnälla och ordnat en mysig middag för oss. Vi har nämligen 24-årig bröllopsdag. Helt galet… Jag kan inte fatta att det är så länge sedan vi gifte oss. Samtidigt känns det verkligen som om det var hundra år sedan. Så mycket har hänt både med mig och i livet att jag nästan inte kommer ihåg vem jag var då.

Nu ska jag snart läsa lite grann här i soffan. Igår läste jag ut “Med hälsning från Båstad” av Jenny Fagerlund. Det var verkligen en typisk feelgood-bok. Nu har jag börjat läsa “Bokhandeln på Riverside Drive” av Frida Skybäck en roman jag tänkt att läsa många gånger, men inte hunnit förut. Det ska bli spännande att se hur den är.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Fin bild som Isabella ritat 💕

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.