Arbetsvecka på Tjörn

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Tyvärr hann jag inte skriva igår. Egentligen var det inte en stressig dag, men tiden räckte helt enkelt inte till (så som det kan vara ibland).

Idag är vi hos mina föräldrar på Tjörn. Vi har haft en ganska bra dag, även om jag känner att barnen nog skulle må bra av att gå i skolan igen. Det är inte lätt att hålla sig sysselsatt när det är lite tråkigt väder och inga aktiviteter är öppna. Saken är den att det blir en hel del tid med mobilerna och det stressar mig. Jag antar att jag inte är den enda föräldern som har de känslorna….

Jag har i alla fall fortsatt att läsa “Total Meditation” idag. Jag har lärt mig en hel del nytt. Vissa avsnitt är lite svåra att förstå, så jag tror jag behöver gå tillbaka och läsa dem igen. Jag stryker alltid under i de böcker jag själv äger och det är bra, för då kan jag läsa om vissa delar.

En annan bok jag läst i dag är “Story Genious” som handlar om hur man bygger upp en berättelse. Jag är arg på mig själv för  jag kommer inte igång med mitt skrivande. Mitt mål det här året är att bli färdig med mitt tredje romanmanus och få det publicerat som en “riktig” bok. Om jag ska uppnå mitt mål måste jag naturligtvis skriva :-), men det är som om jag drabbats av den stora skrivkrampen. Det finns dock bara en sak att göra i det läget – att skriva och strunta i om det blir jättedåligt.

Nu i eftermiddag har jag gjort extra yoga. Jag har satt som mål att öva upp min styrka och följer därför ett program med Kino på Omstars. Det är bara några minuter, men jag förhoppningsvis ger det resultat ändå🙂. Jag har dessutom övat på handstående, för det här året har jag bestämt att jag SKA stå på händerna ute på golvet. Egentligen tror jag att det mesta sitter i huvudet för min del. Jag är så himla rädd för att ramla fast jag egentligen vet att det inte är farligt.

Om en liten stund ska vi göra Kahoot tillsammans. Det ska bli kul. Jag ska också läsa lite mer i “Bokskåpets hemlighet”, men innan dess ska jag skriva. Även om det är svårt ska jag försöka strunta i att det kanske inte blir så bra. Nu gäller det att få ihop ord och en text✍.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Idag köpte jag skrivböcker till mina barnyogaelever 💕
Buster på löprundan i morse🐕

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.