Bad i Ellös och böcker

540 1024 admin
  • 0

Hej! Jag hann tyvärr inte skriva igår. Vi var på Smögen hela dagen och när vi kom hem var jag trött och glömde helt av att gå in på bloggen.

Idag har varit lite lugnare. Efter min morgonrutin och frukost åkte vi till Ellös på Orust. De har en väldigt fin badplats där med trampolin och ett bra hopptorn, som barnen gillar. Det var skönt att bada och enligt simskolan var det nitton grader i vattnet.

Jag badar varje morgon nu när jag är här på Tjörn. Det är underbart att ta ett dopp på den lugna badplatsen med bara Buster som sällskap. Det är något väldigt speciellt med att bada på morgonen efter löpningen. Jag njuter verkligen av det.

Nu i eftermiddag har jag mest läst. Jag började på boken “Det lilla galleriet i solen” för ett par dagar sedan och nu har jag läst ut den. Det var en mysig feel-good-bok. Många ingredienser kände jag förstås igen från andra böcker i samma genre, men jag tyckte om miljöerna. Boken utspelade sig i Kapstaden och nu är jag jättesugen på att åka till Sydafrika. Det landet står definitivt på min “bucket list”!

Imorgon styr vi kosan mot Göteborg igen för några dagar i stan. Jag ska spela in min vlogg och förhoppningsvis lägga ut den imorgon eftermiddag (om allt går som planerat). Tänkte prata om “Det lilla galleriet i solen”, men också om en annan bok “Limitless” som jag lyssnat på den senaste tiden.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.