Bad i sjö

485 1024 admin
  • 0

Hej! Idag är vi och bafar i Hällungen med några vänner. Det är roligt att se lite olika platser även om jag föredrar att bada i havet.

Det är fantastiskt att vädret är så fint och att det fortfarande är så varmt. Vi har varit hemma en vecka nu och är tacksamma att vi har fått npgra härliga dagar i Sverige också.

Jag yogade och sprang i morse. Den här gången tog vi med Buster och det gick bra. Jag har inte sprungit med honom på över en månad. Det äe klart att det är lättare att springa utan hund, men Buster är för det mesta enkel och okomplicerad 😊.

På förmiddagen satt vi öite på altanen gos mamma och pappa. Det var nästan skönt att inte åka iväg så tidigt på utflykt.

Nu ska jag ta ett dopp och sedan ska jag läsa lite i “Sunflower Sisters”, som jag tycker verkar lovande. Det är spännande att läsa om amerikanska inbördeskriget och slaveriet. Jag har läst en del om det förut, men vet inte överdrivet mycket.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.