Bara några rader

937 937 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Jag är sen och hinner bara skriva några rader. Klockan är över nio och jag vill komma i säng, eftersom jag ska upp klockan halv sex.

Det har varit en fin dag. Vi har haft min kompis från Schweiz och hennes dotter här idag och därför hann jag inte riktigt med det jag skulle med jobbet. Jag har i alla fall skrivit nyhetsbrevet och om du inte har fått det kan du läsa det här.

Idag är det sista dagen att anmäla sig till specialpriset till min yogahelg. Det hade varit jätteroligt om du kunde följa med. Information om den hittar du på min evenemangssida.

Jag är ledsen att det här blir ett tråkigt inlägg, men jag måste verkligen gå och lägga mig nu. Philippa fick feber i eftermiddags och jag är rädd att jag blir dålig med, så jag måste gå och lägga mig i tid och ta hand om mig, så att jag håller mig stark.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.