Bättre arbetsdag

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit? Jag är glad för idag har jag haft mycket mer energi än jag hade igår. Jag har märkt att det ofta är så för mig – om jag har en dålig dag så är ofta nästa dag bättre. Det är egentligen ganska naturligt. Det finns ingen som kan hålla uppe koncentrationen och motivationen hela tiden 😊.

I morse sov jag lite längre. Jag har börjat tillåta mig själv att göra det. I nästa vecka när jag börjar yogaundervisningen kommer det inte att vara lika lätt att flexa med min tid, men så länge jag är undervisningsfri är jag egentligen väldigt flexibel och det är dumt att driva sig själv om man är trött och behöver vila.

Efter löpningen planerade jag min dag och sedan yogade jag min vanliga sekvens. Jag är glad och tacksam att jag inte alls känner av yrseln på samma sätt som jag gjorde för en vecka sedan. Yogan funkar i princip som vanligt, men jag är fortfarande lite försiktig med att vrida huvudet uppåt i t.ex. triangeln.

Innan lunch var jag och handlade på ICA Maxi. Imorgon ska vi ju ha gäster, så jag ville handla till middagen redan idag. Imorgon ska vi städa och laga maten. Vi blir sex vuxna och nio barn (kanske nämnde det redan igår – kommer inte ihåg :-)), så det blir fullt hus.

Efter lunchen satt jag med sekvenserna och är jätteglad att de är färdiga. Temat och meditationen gjorde jag tidigare i veckan.

När jag gjort sekvenserna gick jag ned i yogastudion och städade där, så nu är det fint och rent där. Nu ser jag verkligen fram emot att undervisa igen :-). Det har varit skönt att vara ledig, men jag kände den här veckan att jag saknade strukturen som undervisningen ger. Om jag har för mycket fri tid att disponera blir jag lätt ofokuserad och okoncentrerad (som igår).

Nu ska jag läsa lite teori för skrivandet och sedan ska jag duka så att det är färdigt för gästerna imorgon.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Yogastudion städad och fin 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published.