Blåsig torsdag

485 1024 admin
  • 0

Hej, jag skriver tidigt idag, för om en liten stund ska jag cykla till stan för ett möte. Det blåser jättemycket ute, så jag känner mig inte jättetaggad för att cykla, men det är bara att bita ihop :-). Det regnar åtminstone inte.

Idag blev jag lite avlänkad på förmiddagen av att jag fick dokumenten från min mormors adoption. Jag hade hoppats hitta någon spännande information där, men det gjorde jag tyvärr inte. Trots var det intressant att läsa det som stod dokumenterat. Nu har jag slängt ut ytterligare två frågor (en till Landsarkivet här i Göteborg och en till Kommunarkivet i Kungsbacka) och hoppas hitta ledtrådar i de svar jag får från dem. Jag hoppas att de skriver tillbaka snart. Släktforskningen har blivit lite av ett detektivarbete, men nu ska jag inte göra något mer med den tills imorgon.

Jag har också försökt att marknadsföra yogan mer, men det var dumt för jag skulle ha gjort det igår. Nu finns det möjlighet att prova på min yoga gratis en gång på torsdagar mellan 19-20.15. Jag behöver fylla på den gruppen. Om du har lust att komma är det bara att höra av sig!

Det kommer att vara två små grupper idag. I nivå 1-gruppen är det fem frånvarande och i nivå 2-gruppen är det bara en anmäld hittills, men som jag skrev hoppas jag att jag kan fylla den gruppen.

Yogan igår var mysig. Det var skönt att bara undervisa en lektion. Jag tycker om att jobba, men efter två – tre timmar blir jag väldigt trött. Det är ansträngande att prata så mycket. När jag undervisar i skolan jobbar ju eleverna själva en del och då kan jag vila min röst, men när jag undervisar yoga pratar jag mycket mer.

Annars har det inte hänt så mycket. Jag är inne på min tredje dag, då jag försöker äta bra för min mage och idag har jag känt ett större sötsug än de andra dagarna. Jag tror det beror på att jag druckit lite för lite vatten och att jag varit splittrad, men det är bara att kämpa på :-). Vissa dagar kommer alltid att vara sämre än andra.

Nu ska jag cykla till stan, så det är dags att sluta.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.