Bogliasco

485 1024 admin
  • 0

Hej! Jag har inte skrivi sedan i fredags. I lördags lämnade vi Cervo och åkte hit till Bogliasco som ligger i närheten av Genova. Som jag kanske skrivit tidigare så kommer vi att vara här i en vecka innan vi åker vidare till Schweiz.

Igår regnade det faktiskt här och vi bestämde oss för att titta lite i affärer i ett köpcentrum i Genova. Det var ganska mycket folk, men det fanns vakter utanför som kontrollerade hur många som släpptes in och alla var tvugna att ha munskydd.

Jag hittade äntligen några fina sommarklänningar och det var roligt. Jag försöker verkligen begränsa mina inköp, men ibland måste man unna sig något nytt, speciellt när man nästan inte har något. Jag köpte nästan inga sommarkläder förra året.

Imorse sprang jag med Peter. Tyvärr finns det ingen vacker strandväg här. Landskapet är bergigt med små vikar som går in, så det enda stället man kan springa på är på landsvägen som går ganska högt ovanför vattnet. Som tur är finns det i alla fall en trottoar (nästan hela vägen). Italien har annars väldigt många smala vägar utan vägren.

På förmiddagen gjorde jag faktiskt min yoga på stranden. Ibland tycker jag att det känns jobbigt att yoga på allmänna platset, men det var inte så mycket folk, så det kändes okej. Det blev väldigt varmt, men funkade bra och det var underbart att bada eftetåt.

Nu ska jag faktiskt gå och bada igen.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.