Bokcirkel och sekvenser

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag är lite trött just nu. Klockan är strax efter halv åtta och jag ska jobba en halv timme till med datorn innan jag sätter mig i soffan och tittar lite på tv med barnen.

I morse regnade det och blåste när jag vaknade och jag hade absolut ingen lust att gå ut och springa. Jag brukar faktiskt inte känna så, men i morse var det verkligen trögt att sätta på sig löparskorna. När jag väl kom ut ändrade sig dock känslan. Regnet upphörde och det var inte så farligt med vinden heller.

Yogan och meditationen gick också bra, även om både barnen och Peter var i rummet samtidigt. Så är det när jag yogar ibland. Jag vill inte dra mig undan utan föredrar att vara tillsammans med familjen. På vardagarna är jag ju för det mesta själv.

På förmiddagen städade jag yogarummet, men ska fortsätta att fixa där imorgon.

Vid tre-tiden åkte jag till mitt bokcirkelmöte. Vi hade som vanligt en trevlig träff. Den här gången diskuterade vi “Atonement”. Den läste jag redan i somras och jag tyckte väldigt mycket om den. Det är bra att mixa lättare litteratur med sådant som kräver mer. Jag försöker också att blanda engelska och svenska böcker (och en och annan bok på tyska :-)). Det gäller att utmana hjärnan!

Nu på kvällen har jag ätit middag med familjen och samlat ihop fler positioner för sekvenserna nästa vecka. Tyvärr hann jag inte sätta ihop dem som jag planerat, men det är inget att göra åt. Jag har tid imorgon.

Ha en fin fortsättning på söndagen!

Namaste och kramar,

Johanna

Anteckningar för mina sekvenser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.