Bokklubb och annat

483 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har du haft det idag? Jag är trött efter en söndag med ganska många aktiviteter. Jag var nere och städade i yogasalen efter lunch och sedan åkte jag till bokklubben. Vi diskuterade boken “Snöstorm” av Augustin Erba, som jag skrev om igår och hade en trevlig stund tillsammans.

När jag kom hem planerade jag mars aktiviteter och skrev veckans nyhetsbrev. Om du inte fått det via e-post, kan du läsa det här. Jag delade bland annat med mig av mina barnyogaelevers hemuppgift och några boktips.

Nu ska jag alldeles strax avsluta dagens arbete och sätta mig i soffan med familjen en stund. Känner att jag behöver koppla av och varva ner… Kanske gör jag en meditation innan jag går och lägger mig också. SAT-NAM -meditationen som vi gjorde på yogan den här veckan är väldigt avslappnande.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.