Bokklubbssöndag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att du har haft en fin helg. För mig gick den fort, men har varit bra. Igår tycker jag inte att jag fick gjort så mycket, men det stämmer egentligen inte för jag tränade, städade och röjde hela huset och var i affären. På kvällen gjorde Philippa jättegod sushi som vi åt allihopa. Mycket arbete blev det dock inte. Hade tänkt att skicka nyhetsbrevet under helgen, men tror att jag väntar med det tills imorgon. Jag är på något sätt för trött för det nu.

Idag har jag sprungit, yogat, mediterat och städat yogastudion. Jag har också suttit med min planering för veckan och varit på bokklubbsmöte. Vi diskuterade boken “Ett jävla solsken”, men tyvärr hade jag inte hunnit läsa den. Det beror på att jag varit dålig på att prioritera läsningen den senaste tiden. Jag vet egentligen inte direkt varför, men tror det har att göra med att jag skickade in texten för två veckor sedan och därefter hade yogahelgen. Jag ska dock försöka läsa boken i efterhand, för jag tycker den verkar väldigt intressant.

Igår hämtade jag flera böcker på Tempo som jag beställt på Adlibris. Alla de böckerna tycker jag verkar väldigt bra. Jag är sugen på att läsa dem direkt, men tyvärr har jag en del låneböcker jag behöver ta tag i innan dess :-).

Nu ska jag vara med familjen en stund innan jag ska hoppa i säng.

Hoppas att vi ses på yogan nästa vecka!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.