Bokmässan

1024 683 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag skulle ha skrivit igår men tiden räckte inte riktigt till. Nu är det söndag eftermiddag och helgen är nästan slut. Det har i alla fall varit två trevliga dagar för mig. Igår grejade jag här hemma: städade och var och handlade. Inga jätteroliga uppgifter, men efteråt är det alltid skönt när man har fått gjort lite praktiskt arbete. På kvällen hade jag tid att redigera texten och det kändes skönt. Jag skulle helst vilja hinna igenom den en gång till i nästa vecka innan jag skickar in den. Fredag är min absoluta deadline.

Idag från morgonen till eftermiddagen var jag på bokmässan. Min kompis och jag har haft som tradition i många år att gå dit på söndagen. I år var inget av mina två förlag där, men det var många spännande utställare som vanligt och det är alltid jättekul att se kända författare!

Nu sitter jag och jobbar med sekvenserna. De är nästan klara och det känns skönt. I morgon ska jag till Kunskapsgymnasiet och ha yoga för lärarna.Det ska bli jätteroligt, men jag är lite orolig eftersom jag har så kort tid på mig att komma hem (yogan är slut där klockan halv fem och klockan fem börjar mina klasser), men jag kommer att fixa det :-).

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.