Börja om varje morgon

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Ja, mitt mål att skriva varje dag här på bloggen gick inte så bra. Igår var det en stressig dag igen och tiden räckte inte till. Ursäkta! Nu har jag äntligen lite mer tid att skriva och det kommer vara bättre resten av dagarna fram till jul (hoppas jag :-)).

Igår kändes det som om jag satt i bilen hela dagen. På morgonen körde jag Isabella till Odontologen. Hon skulle dit för att få ett utlåtande angående tandställning. Efter det hann jag bara hem och för att äta lunch och så åkte jag upp till flygplatsen för att hämta mina föräldrar som varit på en sex veckor lång resa till bland annat Asien. Det tog längre tid än jag förväntat mig på flygplatsen för först var flyget försenat och sedan kom inte bagaget direkt. Det gjorde att jag var hemma senare än jag planerat. Hemma hade jag bara ett par timmar innan det var tid för mig att åka upp till Björkekärr med Isabella och titta på hennes balett. Det var jätteroligt att se hennes framsteg och jag är så glad att hon (och mina andra tjejer) har duktiga Agneta som lärare.

Idag har jag äntligen haft tid att komma ikapp med mitt jobb. Jag är fortfarande inte riktigt “up to date”, men det känns mycket bättre. De närmsta dagarna kommer jag att ha mer tid att jobba för det är inget planerat för helgen, vilket känns skönt. Jag har fortfarande en hel del att planera inför julen och imorgon vill jag att alla julklappar ska vara planerade och delvis också inköpta. Vi försöker verkligen att inte köpa så många saker, men jag vill gärna ge barnen sådant som de behöver och som är nyttigt, för då känns det motiverat och bra.

Imorgon har jag planerat att jag ska spela in förra veckans sekvens. Hoppas också att jag kan lägga ut den på youtube under dagen. Jag vet aldrig riktigt hur lång tid det tar att ladda upp, så vi får se, men allra senast på lördag kommer den att finnas på min youtube-kanal.

Nu ska jag titta på “Arvinge sökes” som jag tycker är ett intressant program. Jag gillar program som handlar om människoöden och historia.

Dagens tips är att påminna sig själv om att varje morgon börja om. Vad menar jag med det? Jo, ibland går saker och ting inte som man har tänkt sig. Man har helt enkelt en riktigt dålig dag. Det är lätt i sådana situationer att ta med sig sitt dåliga humör och negativa mindset till dagen efter, men försök att släpp det som har hänt innan du går och lägger dig, så att du kan ta nya tag när du vaknar dagen efter. Man kan tro att livet alltid ska vara perfekt, men det är det ju inte för någon (så klart). Varje dag innehåller toppar och dalar och det är normalt. Så om du haft en riktig skitdag (ursäkta ;-)) idag, så släpp det ikväll när du går och lägger dig och kom ihåg att imorgon är en ny dag!

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.