Busy torsdag

1024 683 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du mår bra! Jag har haft en lite hektisk, men rolig dag. Imorgon åker ju jag till England med mamma och pappa, så idag har jag packat och förberett för resan. Jag åker strax efter morgonyogan imorgon, så jag vill att så mycket som möjligt är färdigt ikväll.

Jag har fortsatt att jobba med marknadsföringen idag. Det är inget jag gillar utan skulle helst bara vilja jobba med den kreativa processen som det innebär att planera sekvenser och att skriva på mina texter, men tyvärr hör det ju till att ta hand om allt i ett litet företag.

Nu på eftermiddagen hade jag tid att jobba en stund med redigeringen igen. Jag ser fram emot att komma till slutet nu, för jag kommer att ändra en del där och hoppas att det blir en förbättring för helheten. Att skriva den här andra boken har varit en resa – inte bara för mig utan också för karaktärerna som har förändrats en hel del sedan jag skrev det första utkastet.

Det är dags att stänga av datorn nu. Jag ska göra en smoothie och sätta mig ner och äta en stund innan jag går ner och förbereder i yogastudion. Jag har fyra lektioner idag. Det är mycket, men roligt.

Ha en fin torsdag!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.