Dagsutflykt till Danmark

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hoppas att det varit en bra fredag! Jag sitter på färjan tillbaka till Göteborg efter en dag i Fredrikshamn och Skagen. Jag tycker mycket om Danmark. Det är mysigt resmål och det trevligt att det är så lättillgängligt från Göteborg. Jag har många minnen från Danmark när jag var liten och vi gjorde dagsutflykter dit på somrarna. Speciellt Skagen är så mysigt!

På vägen hit hade jag lite tid att jobba, för jag satt på en speciell hundplats med Buster (själv). Jag läste vidare i ”Bettys val” och tycker att det är en trevlig bok. Den är inte lika djup som ”Om du bara visste”, men har ändå substans tycker jag. Jag gillar även beskrivningarna av Stockholm och får lust att åka dit när jag läser om alla fina platser där.

Nu har jag också lite tid att jobba (barnen rör sig lite här på färjan och har inte lust att sitta stilla för tillfället), men jag vet inte om jag orkar. Jag skall i alla fall öppna mina texter och se om jag kanske kan skriva några rader.

Imorgon skall jag börja jobba med schemat och upplägget av nästa termins kurser. Jag lovade ju eleverna att anmälan och schema skulle vara uppe innan veckan var slut, så jag vill få färdigt det allra senast på söndag.

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Mina 💕 i Fredrikshamn

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.