Dåligt fokus

485 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du haft en bra dag. Jag har tyvärr varit ganska splittrad, men får väl ändå vara nöjd för jag har fått gjort ungefär det som jag planerade. Om en stund ska jag undervisa min enda yogalektion för dagen och det ska bli trevligt. Idag ska jag inte göra något efteråt, men senare i höst kommer jag att ha en extralektion på ett annat ställe vissa onsdagskvällar. Det ska bli roligt.

Träningen i morse var helt okej, men jag märkte redan där att jag var oharmonisk. Jag kunde inte riktigt samla tankarna, speciellt i yogan. Det är alltid lite frustrerande när det händer, men jag vet att det aldrig hjälper att bli arg. Det bästa är att bara acceptera och därifrån fråga sig själv om det finns någon förklaring varför. Idag vet jag faktiskt inte. Jag sov gott i natt, men kanske är det något undermedvetet som ligger och gnager…

På förmiddagen fortsatte jag att skriva på manuset. Jag hann skriva en och en halv scen och är ganska nöjd. Just nu övar jag på att bli bättre att visa vad karaktärerna känner och gör (som jag skrivit om förut). Det är svårt, men blir helt klart lättare ju mer man övar och det är faktiskt ganska kul. Man lever sig in mer i vad karktärerna känner och allt blir mer verkligt.

Nu i eftermiddag har jag jobbat med bokföringen. Det tar sin tid, men jag kommer långsamt framåt. Jag har också fortsatt att planera nästa periods sekvens. Imorgon ska jag börja skriva ner den, så att den är färdig på fredag.

Annars har det inte hänt så mycket här. Om en timme ska jag gå ner till yogan och efter det ska jag vara med familjen och försöka hinna läsa också. Imorgon är det inspelning för Youtube som gäller. Jag tänkte spela in korta sekvenser på 15 minuter varannan vecka. Tror att de kan vara bra när man inte har så mycket tid, men ändå vill få in en stund yoga.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Buster höll mig sällskap i morse❤

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.