Dan före dan före dopparedan

1024 712 admin
  • 0

Hej! Ursäkta att jag inte skrev igår. Tiden räckte inte riktigt till. Nu är det redan söndag kväll och jag ska snart stänga ned datorn och umgås med familjen.

Filmen i fredags (“Last Christmas”) var mysig. Jag kan förstå kritikerna (som var ganska negativa), men för mig var det en film som var avslappnande och underhållande. Barnen tyckte också om den och det var väldigt trevligt att göra något tillsammans.

Igår grejade vi mest hemma. Vi städade och tvättade och jag var en sväng på biblioteket också. På eftermiddagen satt jag lite grann med yogan (förde över den andra yogavideon till youtube och schemalagde den till Annandagen). Annars håller jag mest på med min planering inför 2020 nu. Jag vill verkligen att det ska bli ett mer produktivt år, speciellt när det gäller skrivandet.

I morse sprang jag faktiskt på löpbandet. Jag blev försenad och då var det smidigt att bara gå ned i källaren. Som jag skrivit här förut är det bra för mig att springa på bandet ibland eftersom jag tvingas springa lite fortare och ta i lite mer 😊.

På förmiddagen yogade och mediterade jag och sedan packade vi våra saker för Tjörn. Vi kom hit strax efter lunch och har haft en lugn eftermiddag. Jag har ätit lite för många pepparkakor, men det får man göra ibland :-).

Nu ska jag titta på en film med familjen och mysa i soffan. Vill inte ta med mig datorn dit, så jag slutar här.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.