Dan före dopparedan

540 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Hoppas att den här dagen före julafton har varit avkopplande och lugn. För mig har den faktiskt varit det. I morse sprang jag i mörkret med Buster. Herregud vad svart det var ute. Tror det berodde på att det var molnigt och varken stjärnorna eller månen syntes (i alla fall inte vad jag såg :-)).

På förmiddagen åkte Josefina, Philippa och jag till Stenungsund. Jag skulle till Synsam för synundersökning och barnen ville titta lite i affärer. Jag har ett abonnemang på Synsam och behövde byta ut mina glasögon som jag har på långt håll. Dessutom funderar jag på att skaffa ett par solglasögon som jag kan ha som läsglasögon när jag läser utomhus. Jag ska bestämma mig efter jul.

På eftermiddagen har jag mer eller mindre latat mig och skäms lite för det. Jag borde ha gjort mer för yogan och skrivandet, men ibland behöver man bara koppla av. Det är skönt att gå ned i varv och inte göra något speciellt (men ganska snabbt blir jag uttråkad :-)). Jag har i alla fall satt upp några fler mål för 2020 och det känns bra.

Nu ska barnen snart spela Bingolotto med min mamma. Det har vi faktiskt aldrig gjort förut, men eftersom barnen bad om det så tänkte vi att det kunde vara en rolig grej. Det är alltid roligt att göra saker tillsammans🥰.

Hoppas att du får en mysig kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.