December

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hej! Ja, så är det 1 december och julen börjar närma sig. Igår började ju min sista vecka på yogakurserna och nu är det bara tre dagar kvar med yogaundervisning: idag, på torsdag och fredag innan min julledighet (från undervisningen). Idag har jag förberett barnyogaavslutningen. Vanligtvis brukar ju föräldrarna få komma och titta, men i år går tyvärr inte det. Det är synd, men inget att göra åt. Åh, vad jag längtar till att allt blir mer som vanligt igen (inte första gången jag skriver det :-).

Annars har jag mest ägnat dagen åt att planera december. Jag ska fortsätta med det imorgon, eftersom jag inte riktigt hann färdigt. Det tar visserligen ganska lång tid att göra en månadsplanering, men jag känner ändå att det hjälper för min struktur av dagarna och veckorna.

I december kommer mycket av mitt fokus ligga på skrivandet. Jag började så bra i november, men i förra veckan så kom jag efter i arbetet med yogan och skolan och då fick skrivandet stå tillbaka. Det är så typiskt, men det går inte på något annat sätt. Jag måste vara förberedd för mina lektioner och då är jag tvungen att prioritera det arbetet. Det är frustrerande, men ibland räcker tiden helt enkelt inte till.

Jag måste också fundera på hur jag kan marknadsföra min andra roman på ett bra sätt. Tyvärr är marknadsföring inte min starka sida, men jag måste lära mig att bli bättre. Det finns en facebookgrupp som jag är med i, som heter “Feelgood fredag” och där skulle min bok passa. I nästa vecka måste jag lägga upp något där för att presentera boken för nya potentiella läsare. Om du inte har lyssnat på min bok, kan du göra det på alla stora ljudbokstjänster :-).

Okej, tiden går alldeles för fort (som vanligt) och jag måste snart göra i ordning mig för kvällens yoga. Imorgon på morgonen har jag sedan undervisning i tyska på distans. Min skola har ju helt gått över till hemundervisning på grund av Corona-läget. För mig personligen hade jag föredragit att vara i skolan och träffa eleverna, men nu är det som det är och jag hoppas att det kommer att gå bra. Att jobba i “Teams” är fortfarande lite nytt för mig, men funkar helt okej.

Ha en fin eftermiddag!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.