En dag i taget

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hej! Hur är det? Vi har haft en bra söndag, även om jag ständigt gått omkring med en svag, molande oroskänsla i magen, men det är bara att andas. Jag skrev om det på min Facebook och Instagram idag. Den inre dialogen är jätteviktig. Det vi säger till oss själva. Det är superviktigt i sådana här tider att fortsätta att tänka positivt. Det här kommer att försvinna. Vi måste bara igenom det – en dag i taget. Jag är mest rädd för att jag ska bli sjuk och att jag inte kan genomföra yogahelgen, men jag vet att jag inte kan kontrollera den här situationen. Jag måste bara vara lugn. Det finns ingen annan väg att gå. Jag kurerar mig – rör på mig som jag brukar, tar mina vitaminer och försöker att äta extra hälsosamt. Ska också lägga in en extra meditation per dag. Mer kan jag inte göra.

Idag har jag jobbat mycket. Jag har skrivit 1000 ord, städat yogastudion, varit och handlat extra rengöring för mattorna, gjort temat och meditationen, gjort sekvenserna för nivå 1 och 2, svarat på mejl och skrivit på sociala medier. Egentligen hade jag tänkt att skicka mitt nyhetsbrev, men jag avstår faktiskt. Öppningsprocenten har gått ned, så jag väntar och skickar kanske ett mejl på onsdag i stället.

Just nu är jag så trött att jag tror att jag kommer att gå och lägga mig snart. Jag vill få in så mycket sömn som möjligt just nu. Det stärker ju också immunförsvaret.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.