En dag på stan

1024 683 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Hoppas att det är bra. Vi har haft en fin tid här i Stockholm. Igår var vi på stan hela dagen och sedan åkte vi till min kusin och hennes familj i Bromma. Det var mysigt att träffas igen!

Idag har vi försökt vara lite kulturella. Först var vi på Hallwylska palatset och Livrustkammaren. Det var spännande och intressant. På lunchen var vi på “Jureskogs”. Vi har sugna på att testa en ny hamburgerrestaurang och jag tyckte att hallomiburgaren var riktigt god. Sedan blev jag kanske inte jättemätt. Efter att ha sprungit en mil, yogat i en halvtimme och sedan gått några kilometer var jag ganska hungrig😊.

Nu ikväll har vi varit med min moster och min mamma. Jag är jätteglad att vi kunnat vara här och umgås. Min moster är 84 år och vi träffas inte så ofta, så tiden då vi ses är värdefull!

God natt!

Namaste och kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.