En enda positiv tanke på morgonen kan göra stor skillnad

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din måndag varit? Hoppas att veckan börjat bra! Klockan är redan halv nio och jag är trött. Det har varit en ganska intensiv dag. I morse sprang, yogade och mediterade jag som vanligt. Efter det städade jag yogastudion. Jag hann inte det igår eftersom vi hade gäster.

Efter städningen cyklade jag in till stan för mötet på gymnasiet. Det var intressant och jag måste fundera över det vi pratade om och ta ett beslut senare i veckan. Det är egentligen inget stort, men jag är inte säker på hur jag ska göra.

Det var roligt att vara i stan igen. Jag är ju inte där så ofta nu för tiden. Tyvärr kunde jag dock inte stanna så länge för jag hade mycket att göra med jobbet, men jag hann i alla fall äta lunch på “Le Pain Francais” med Peter. Det var mysigt att äta tillsammans. Det händer inte heller varje dag.

Väl hemma igen förberedde jag ännu mer i yogastudion och gjorde julmysigt. Det är ju sista veckan innan uppehållet nu.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Måste bara hjälpa Josefina lite med matten först. Imorgon ska jag klippa mig. Det ska bli jätteskönt. Har väntat alldeles för länge med det och behöver verkligen fräscha upp håret.

Dagens reflektion kommer från en youtube-video som jag precis såg, där de sa: “En enda positiv tanke på morgonen kan göra stor skillnad.” Ibland när jag vaknar märker jag hur lätt det är att jag kommer in i negativa tankemönster. Kanske är det något du känner igen också. I alla fall så ska jag påminna mig imorgon när jag vaknar. En positiv/bra sak att göra på morgonen är att fokusera på det man är tacksam för. Då skiftar man perspektiv och mår ofta bättre.

Nu måste jag sluta! Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Från paryogan i fredags🙂 – duktiga Roger och Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.