En gång till på Vir

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det har varit en bra söndag! Vi har precis kommit hem ifrån ön Vir som vi var på i förrgår också. Den här gången hittade vi en jättefin strand med klart och vackert vatten. Dessutom var det inte så mycket folk, vilket var skönt.

I morse sprang Peter med mig och han ville ta en annan väg, så vi sprang norrut istället för söderut, som jag gjort förut. Tyvärr kom vi inte riktigt fem kilometer för standpromenaden tog slut efter ett tag. På vissa platser här är stränderna avspärrade och vägarna privata och då måste man vända eller springa vidare på något annat sätt. Imorgon tror jag att jag springer den “gamla” rundan igen. Jag hoppas dock inte att jag stöter på lokatten igen, för den var lite läskigt faktiskt😬.

Idag tog jag några yogabilder på stranden. Det var inte lätt att balansera i stenarna, men det blev ändå ganska fina foton. Jag kommer att sakna ljuset, det vackra vattnet och stränderna här i Kroatien. I morgon åker vi ju vidare till vårt sista boende här. Efter det väntar några dagar i Schweiz, där vi ska besöka Peters syster och några kompisar. Tyvärr har vi bara två och en halv dag där innan vi måste åka tillbaka i Sverige.

Nu ska jag snart duscha och göra i ordning mig. Vi ska göra en liten utflykt till Zadar nu på eftermiddagen/kvällen och äta middag där och när vi kommer hem är jag nog för trött för att skriva. Som jag skrivit förut går jag upp ganska tidigt för det är mycket skönare att springa på morgonen än någon annan tid på dagen. Nackdelen är att jag blir väldigt trött på kvällarna (och att barnen tycker att jag är lite tråkig :-)).

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.