En intensiv dag

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hoppas att du haft en bra dag! Jag känner mig lite trött. Det har varit en intensiv dag och jag känner mig också ofokuserad, men nu ska jag försöka att andas lugnt och äta middag med familjen, så hoppas jag att det blir bättre.

Under sommaren har jag mest jobbat med skrivandet, men den här veckan är mitt mål att verkligen jobba på med yogan. Igår började jag så smått och idag har jag fortsatt. I morse la jag upp lite information på FB och Insta och sedan har jag suttit i säkert tre timmar med annan marknadsföring. Jag funderar på att skicka ut adresserad direktreklam genom posten, men är inte riktigt säker ännu. Det kostar en hel del (även om det inte var lika dyrt som jag trott). Jag ska diskutera det med Peter nu ikväll och se hur jag gör.

In emellan jobbet med yogan har jag hunnit läsa lite mer i “Bokhandeln på Riverside drive” och nu ikväll ska jag fortsätta att redigera, men jag planerar att ta tid att titta på tv med barnen också.

Ha en fin kväll och hoppas att vi ses på yogan i vecka 34!

Namaste och kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.