En jättevarm lördag med skrivande på stan

1024 1024 admin
  • 0

Hur är det? Klockan är lite över halv nio på kvällen och jag ska bara skriva några rader innan jag stänger ner datorn för idag.

Det har varit en jättevarm dag här i Göteborg. Redan i morse när jag sprang var det svettigt och det blev över trettio grader mitt på dagen. Tyvärr var jag tvungen att städa och greja här hemma, så vi kunde inte åka och bada, men snart åker vi iväg på semestern och då får vi förhoppningsvis mycket tid att vara på stranden.

På eftermiddagen kände jag att jag behövde komma hemifrån en stund. Jag har varit väldigt mycket hemma på sistone och ibland är det skönt att se något annat. Jag tog cykeln och trampade ner till stan. Jag hade tänkt att sätta mig på ett café på Södra vägen, men det blev Danilos restaurang vid Bergakungen. De har en fin uteservering där jag suttit förut, när jag väntat på barnen som varit på bio.

Jag satt bara på restaurangen i drygt en timme, men hade verkligen flow. Det händer ofta när jag skriver någon annanstans. Det är något med café-/restaurangmiljön som gör att jag blir kreativare än annars. Jag måste tänka på det till hösten och försöka att skriva ute på stan åtminstone en gång i veckan.

Nu på kvällen har vi grillat och ätit ute i trädgården – mysigt! Tyvärr började det sedan regna, så vi fick packa ihop och gå in.

Okej, det är dags att sluta jobba och slappa lite i soffan med familjen och boken “Next year in Havana”.

Ha en jättefin kväll!

Namaste,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.