En liten bit i taget

498 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas det är bra med dig! Jag har tyvärr inte hunnit skriva på två dagar här på bloggen, men idag har jag lite mer tid.

I fredags hände det inte så mycket. Jag hade min morgonyoga och sedan jobbade jag lite här hemma och passade också på att uträtta några ärenden. På kvällen var jag som vanligt väldigt trött, så det var skönt att komma i säng i tid.

Igår var en trevlig dag. Jag sprang med Buster och Peter på morgonen och sedan yogade jag här hemma. Efter det städade vi huset och gjorde fint här hemma. På kvällen kom våra kompisar hit på ett litet födelsedagskalas för mig. Vi hade en jättemysig kväll. Det var kul att träffas igen och vi skrattade mycket.

Idag har jag städat yogasalen och gjort fint nere i studion. Efter det var jag på Skårsskolans julbazar och det var som vanligt trevligt. Det är alltid kul att prata med andra föräldrar och att ta lite lotter. Tyvärr vann vi dock ingenting :-).

Nu på kvällen har jag hjälpt min dotter Josefina inför hennes kemiprov i nästa vecka. Det tog lång tid, men var också mysigt. Vi hann också baka lussekatter tillsammans, så nu luktar hela huset jul.

Imorgon skulle jag ha klippt mig, men tyvärr var min frisör sjuk, så jag får vänta tills nästa vecka för att bli fin i håret. Det är helt okej även om jag är väldigt trött på min utväxt.

Nästa vecka är sista gångerna i barnyogan. Jag ska göra lite extra för avslutningen och tänkte bjuda på något litet. Eftersom jag inte ska till frisören imorgon har jag tid att planera det imorgon. Då måste jag också jobba vidare med mina manus och mina framtidsplaner.

Dagens reflektion får jag inte glömma… I fredags lyssnade jag på en väldigt bra podd. Man kan se den på youtube också, så jag lägger in den här nedan. I podden intervjuar Lewis Howes den pensionerade “navy seal-soldaten” Chadd Wright och de hade ett väldigt intressant samtal. Det var mycket som jag fastnade för, men speciellt rådet att dela upp svåra situationer i små brottstycken och på så sätt övervinna dem. Chadd menade att det var många under hans utbildning till “navy seal” som gav upp för de såg svårigheterna, som enorma utmaningar istället för att ta en liten svårighet i taget. Jag tycker det är något otroligt viktigt att tänka på och påminner mig därför själv om det varje gång jag står inför en utmaning. Lyssna gärna på intervjun!

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.