En mer balanserad dag

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Jag trodde att det skulle bli en regnig dag, men än så länge har det varit ganska fint väder här i Göteborg. Hoppas att det varit det hos dig också!

I går morse när jag sprang hamnade jag i världens skyfall, men idag var det uppehåll – skönt. Jag fick ta mina gamla skor dock, för mina vanliga var fortfarande blöta från gårdagens regn.

Min yoga och meditation fick jag göra inomhus trots att det var uppehåll. Vårt trädäck var blött från nattens regn och solen gömde sig bakom molnen, så jag bestämde mig för att vara inne.

Jag har inte skrivit så mycket om min meditation på sistone. Jag försöker att sitta minst tio minuter om dagen. För det allra mesta använder jag “Insight timer” som jag skrivit om förut här på bloggen. Jag använder mig av guidade meditationer eftersom det passar mig bäst just nu. Idag hade jag en sådan där ovanlig stund när jag verkligen hittade lugnet. Det händer inte särskilt ofta och det var väldigt speciellt och skönt :-).

På lunch åkte barnen och jag till IKEA och åt och vi gick sedan runt i varuhuset och tittade på möbler. Det var riktigt mysigt och jag blev förstås sugen på att ändra lite här hemma också, men det får vänta lite.

Nu på eftermiddagen har jag fortsatt att läsa i “Bokhandeln på Riverside drive” av Frida Skybäck. Jag tycker om och inspireras av hennes språk. Jag vet att jag behöver utvidga mitt svenska ordförråd. Efter många år, då jag koncentrerat mig på engelska och tyska, flyter inte min svenska riktigt som jag hade önskat, men jag hoppas att den kan bli bättre :-)!

Jag har också fortsatt att redigera min text. Nu har jag nog bara två dagar kvar tills jag gått igenom den. Därefter väntar åtminstone två genomläsningar till, men de måste ske snabbare. När barnen är tillbaka i skolan har jag ännu mera tid, så förhoppningsvis klarar jag min deadline till den 31 augusti.

Nu ska jag jobba lite med yogan innan jag avslutar min arbetsdag.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Nu är min nya skylt uppe 🙂

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.