En oproduktiv dag med många tankar

712 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit? Jag glömde att lägga ut mitt blogginlägg igår, men gjorde det i alla fall nu. Tyvärr har jag haft en väldigt oproduktiv dag. Jag har funderat hela dagen över hur jag ska göra nästa år. Vilka drömmar och mål jag har och hur jag ska gå vidare. 2019 har inte riktigt varit som jag har velat när det gäller mitt företag. Jag har inte utvecklats på det sättet jag hade hoppats och därför måste jag anstränga mig mer för att 2020 ska bli bättre. Jag vet fortfarande inte riktigt på vilket sätt, men en sak är säker jag kommer att fortsätta med min yogaundervisning på ungefär samma sätt som jag gjort de senaste åren.

När det gäller mitt skrivande måste något positivt hända för att jag ska orka fortsätta. Den senaste tiden har jag tvivlat på om det är värt att hålla på med skrivandet. Först och främst tar det lång tid att skriva en roman och sedan får man vänta så länge innan man får besked… Idag fick jag ett nej, men det var från ett förlag som jag ändå inte hade räknat med. Det är fortfarande många förlag kvar som ska svara, så än lever hoppet (även om det just idag inte känns så starkt).

Usch, nu var jag lite negativ… Det vill jag inte vara i onödan, men samtidigt måste jag vara ärlig :-). Ibland är det helt enkelt tufft. Det hör till livet och går inte att undvika och av det svåra lär man sig alltid något. Det är det man måste trösta sig med.

Imorgon fyller jag år… Tyvärr jobbar jag mycket med yogan, så det får bli firande på kvällen när klasserna är över. Jag brukar alltid göra något speciellt på min födelsedag. Som tradition har jag gått och klippt mig, men i år får jag inte ihop det. Istället ska jag klippa mig på måndag i nästa vecka. Det blir bra det med :-).

Dagens refelektion kommer från en podd som jag lyssnade på i morse. Podden var från en amerikansk författare och coach som heter Brendon Burchard. Jag har läst två av hans böcker och tycker att han är duktig och har mycket bra att säga. Podden som jag lyssnade på idag handlade om hur man kan öka sin energi. Ett förslag som han hade var att ha ett alarm på mobilen som påminner en (en gång i timmen t.ex.) om att stå upp (om man jobbar sittande) och röra på sig. Brendon berättade också att han (varje timme) brukar påminna sig själv om sin intention och vad han har för mål med det han gör. Jag tycker det låter väldigt vettigt – speciellt biten med att fråga sig själv vad som är målet med det man gör. Det verkar kanske lite löjligt, men jag vet i alla fall själv att det kan vara lätt att komma in på sidospår när man jobbar med något och inte håller sig till det man planerat. Vad tycker du?

Nu ska jag snart göra i ordning mig natten. Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Mitt arbetssällskap idag💖

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.