En regnig sommarmåndag

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är måndag och idag har det varit jätteregnigt här i Göteborg. Så mycket som det regnat idag har det nog inte regnat på hela sommaren. Det kändes riktigt höstlikt under dagen när solen inte kom fram, men nu är det lite ljusare ute och faktiskt ganska varmt.

Helgen var bra, men lite splittrad. I lördags var våra vänner från Schweiz här och det var väldigt trevligt. Förr hade vi ganska ofta besök från Schweiz (Peters hemland), men allt efter det att åren gått har besöken tyvär blivit mindre frekventa.

Igår var jag trött och hade inte så mycket energi, så jag fick inte gjort så mycket. Jag tror det berodde på att lördagen var väldigt intensiv. Jag behövde nog en “mellandag” för att ta det lite lugnare.

Idag har Josefina och Isabella börjat på sina sommarjobb. Peter och jag har också börjat jobba lite smått. Den här veckan kommer vi att försöka få gjort en del. Vädret ska ju inte bli jättebra, så vi passar på. Jag har planerat en hel del idag och vet vad jag vill göra fram till skolstart. Ibland har jag ett problem när jag börjar för tidigt med något. Jag behöver ha en deadline för att jobba effektivt och är den för långt fram blir jag ineffektiv och oorganiserad. Det är dumt och något jag vill ändra på.

Nu ska jag jobba en liten stund till och sedan ska jag läsa. Jag har läst ut den tyska romanen nu och läser för tillfället “Lilla Bistron i Bretagne” av Nina George. Jag har inte läst något av henne förut, så det ska bli spännande. Tyvärr har jag fastnat lite framför datorn sedan jag kom hem ifrån semestern och surfat runt på Internet istället för att läsa och det är jag inte alls nöjd med. När vi var i Kroatien och Schweiz var jag knappt inne på nätet över huvud taget, vilket gjorde att jag läste mycket mer, så jag ska försöka komma tillbaka till det igen.

Okej, dags att sluta. Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.