En trevlig torsdag

683 1024 admin
  • 0

Hejsan, hoppas att du haft en bra dag. Jag kom lite ur rutinerna igår och hann därför inte skriva på bloggen. Som vanligt på onsdagar hade jag undervisning och på mitt första pass gick helt plötsligt strömmen. När jag försökte sätta på huvudströmbrytaren gick strömmen igen och så höll det på. Internet fungerade inte och jag kunde inte få kontakt med mina elever. Dessutom hade två av barnen online-undervisning och kunde inte koppla upp sig på sina lektioner. Det var verkligen kaos en stund, men till slut hittade jag felet. Dagen innan hade Peter bytt glödlampa i köket och på något sätt var det fel på den och det orsakade strömbortfallet. Ja, tänk vad beroende man är av el och internet…

Idag har det varit lugnare. Jag har inte riktigt hunnit med det jag planerade igår, men det är okej. Jag tror jag behövde en dag att tänka och reflektera. Fortfarande känns det konstigt att jag inte kommer att ha någon yoga nästa vecka och jag behövde lite tid att fundera kring det och min ekonomiska situation. I nästa vecka måste jag kontakta skatteverket för att eventuellt få uppskov för vissa skatter. Det är inte kul, men nu är det som det är. Jag kämpar på…

Nu på eftermiddagen var jag på biblioteket och hämtade några böcker som jag beställt. Det kändes nästan lite spöklikt där. Usch, varje gång jag är ute och ser så många människor med ansiktsmask får jag ont i magen. Det finns så mycket rädsla i samhället just nu och det är inte bra. Jag menar inte att man inte ska ta situationen på allvar, men rädsla och ångest är inte bra för kroppen och själen…

Snart ska jag börja med middagen till familjen. Jag ska också göra en smoothie och en grön juice. Idag köpte jag extra mycket frukt och grönt. Det gäller att stärka immunförsvaret så mycket det går.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.