En vanlig arbetsdag

819 1024 admin
  • 0

Hej, ännu en arbetsdag går mot sitt slut. Idag jobbade jag som “vanligt” igen efter julledigheten och det gick bra. Jag har kommit igång med skrivandet och idag blev det 1200 ord, vilket är ganska mycket för mig eftersom jag inte jobbar så många timmar med skrivandet. Jag är glad och ska fortsätta på samma sätt fram tills det första utkastet blir färdigt. Det kommer att vara kämpigt och tufft, men jag ska försöka. Det är fortfarande så mycket jag vill lära mig inom skrivkonsten och jag är väl medveten att jag är långt ifrån någon mästare, men med övning och mer kunskap hoppas jag att jag kan bli bättre.

Jag har också jobbat med yogan. På eftermiddagen hade jag en trevlig privatyogalektion och under dagen hann jag samla ihop några nya positioner för min sekvens på youtube, som kommer upp på torsdag. Jag kommer att fokusera på höfterna den här gången. Lite läsning har jag också hunnit med. Jag är nästan färdig med boken “Total Meditation” av Deepak Chopra. Det är en läsvärd bok tycker jag. Vissa delar behöver jag nog läsa om för att riktigt förstå, men mycket är ganska lättläst. Det som är bra med boken är att jag verkligen lärt mig något som jag tror jag kan ha nytta av hela livet och jag tycker begreppet “medvetande” är jätteintressant.

Nu ska jag snart vara med familjen en stund innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag gå upp klockan 5.15, så det blir en tidig kväll. Jag vill hinna springa och yoga innan jag börjar min lektion. Min distansundervisning med eleverna i tyska sätter igång klockan 8.10 och sedan har jag en till lektion klockan 15, så det blir mycket jobb med skolan imorgon, men det ska bli roligt.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.