En varm dag i Levanto

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag sitter vid ett av våra öppna fönster här i vår lägenhet och skriver. Det är väldigt varmt fortfarande, men genom fönstret fläktar det i alla fall lite grann. Tyvärr har jag ont i huvudet idag och var tvungen att ta en huvudvärkstablett för en stund sedan. Det har inte hjälpt ännu, men jag hoppas att det blir bättre om någon timme.

I morse sprang jag samma runda som igår (genom tunnlarna) och sedan mötte jag Peter vid stranden. Han hade med sig min yogamatta och jag yogade vid vattnet. Det var väldigt mysigt, men ibland har jag svårt att fokusera när jag yogar utomhus. Det är som om det blir lite för många intryck och tankarna flackar lite mer än annars.

Idag hade vi egentligen tänkt att ta tåget till Cinque Terre, men vi bestämde oss för att vänta till imorgon. Vi var på turistbyrån i eftermiddags och pratade med dem där och de sa att det bästa är att promenera härifrån till den närmsta byn. Tyvärr är ju delar av vandringsvägarna mellan byarna stängda, men jag hoppas att det ändå blir en fin upplevelse i morgon.

Under dagen var vi på stranden igen. Jag badade många gånger och det var härligt. Vattnet är ganska svalt, men det gör inget eftersom det är så varmt i luften.

Idag började jag läsa “Gröna fingrar sökes” av Annika Estassy. Det verkar vara en bra bok. Jag är förvånad att det finns så många duktiga svenska författare. Länge läste jag nästan bara böcker på engelska, eftersom jag ville hålla språket vid liv, men nu växlar jag och tycker det är kul att det även det svenskspråkiga utbudet är så stort!

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.