En varm helg med kalas

485 1024 admin
  • 0

Hej i värmen!

Hoppas att helgen varit bra. Själv sitter jag här vid skrivbordet och dricker isvatten och har tyvärr lite ont i huvudet. Det är verkligen varmt här i Göteborg och har varit hela helgen. Härligt förstås, men som jag skrivit minst hundra gånger (känns det som), så hade jag gärna varit på Tjörn nu och inte i stan, men det är som det är.

Igår hade vi kalas för Josefina. Det var mysigt, men hela dagen gick åt till att förbereda maten och fixa i trädgården. Vi gjorde en fisksoppa och vitlöksbröd. Till efterrätt hade Josefina önskat prinsesstårta, som Isabella var snäll och bakade. Den blev väldigt mumsig i all sin enkelhet. Ibland behövs det inte mycket för att det ska smaka gott 😊.

Det var väldigt roligt att träffa våra vänner och släkt igen. Mamma och pappa sov över här efteråt för de skulle ta flyget till Amsterdam tidigt i morse för att sedan åka vidare på en kryssning till Island och Storbrittanien.

Tyvärr har jag inte varit så energisk idag Jag tror att det i alla fall delvis beror på värmen. Peter och jag sprang runt Härlanda Tjärn i morse och det var härligt, men på bryggan där vi brukar bada var det verkligen mycket folk, så doppet gick väldigt snabbt. Det var i alla fall skönt att bada.

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag jobbat med yogan. Jag är lite orolig för morgonens uteyoga eftersom det ser ut att eventuellt kunna bli åska, men jag håller tummarna att vi slipper det. I värsta fall får jag helt enkelt ställa in, så är det bara.

Innan jag avslutar för kvällen ska jag jobba med skrivandet. Jag hann tyvärr inte göra något igår, så jag är lite efter i min planerig, men så är det. Tiden räcker helt enkelt inte alltid till.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.