En varm och solig dag

819 1024 admin
  • 0

Hej! Vilket underbart väder det är! Hoppas du har det varmt och soligt du med! I morse sprang jag ner till Låka igen. Peter sprang och cyklade om vartannat. Han har tyvärr artros i knät och kämpar med det, men försöker springa då och då.

Det var verkligen en underbar morgon och jätteskönt att ta morgondoppet. När vi kom hem i från springningen gjorde jag min yoga och meditation på mammas och pappas altan. Det var också väldigt mysigt.

På förmiddagen åkte vi hem till Göteborg igen. Det tog emot eftersom det var så fint väder, men vi hade en hel del att göra här, så vi var tvungna. Jag städade huset och Peter fixade i trädgården. Senare städade jag yogastudion också. Det är alltid skönt att få gjort det på söndagar, eftersom måndagarna är ganska intensiva.

Nu ikväll ska jag jobba lite med skrivandet. Även om det inte blir mycket gjort, så vill jag försöka att göra något varje dag. Det är viktigt och tar mig framåt. Tyvärr kommer jag inte att hålla min deadline för nästa fredag. Jag har bara fyra arbetsdagar kvar och jag vill inte lämna in texten utan att vara i alla fall 99% nöjd.

Ha en fin solig kväll och hoppas att vi ses på yogan i nästa vecka!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.