En varm och vacker dag

768 1024 admin
  • 0

Hej! Jag hann tyvärr inte skriva igår, men idag har jag lite mer tid. Hoppas att du har det bra! Idag är det jättevarmt här på västkusten. Vi har åkt upp till Tjörn igen och kommer att vara hos mina föräldrar några dagar. Igår var vi i Varberg och det var också trevligt.

I morse när jag sprang var det väldigt fint ute: ingen blåst och en molnfri himmel. Jag stannade lite längre än vanligt vid badplatsen där jag brukar ta mitt morgondopp. Det var så stilla och lugnt där. Det smittade av sig på mig och jag kände att verkligen jag behövde det.

Att ha semester är fantastiskt, men att vara med familjen hela tiden är inte bara en dans på rosor. Det finns förväntningar och önskningar att uppfylla och ibland vill inte alla samma sak. För mig är det stressande. Jag vill att alla ska må bra. Jag gillar inte konflikter, men samtidigt vet jag att de är en del av livet. Att vara förälder till större barn är en utmaning ibland (på ett annat sätt än det var när de var yngre) och jag tycker inte alltid att det är lätt att hitta bra lösningar. Jag hoppas att det blir lättare allt efter som åren går, att jag lär mig av mina erfarenheter…

Min löpning, yoga och meditation hjälper mig att skapa distans till vardagens utmaningar och jag är väldigt tacksam att jag har dem. Ett annat verktyg är att skriva dagbok. Jag känner att det blir tydligare för mig vad jag vill när jag skriver ner mina tankar. Min dagbok är min ständiga följeslagare (och har varit sedan jag var sju år :-)).

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Nere vid Låka i morse

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.