Ett kort uppehåll

683 1024 admin
  • 0

Jag har inte skrivit på två dagar. Vet inte riktigt vad som hände… Kanske behövde jag en kort paus från bloggen. I ärlighetens namn har det varit svårt att komma in i mina rutiner sedan yogan slutade för drygt en vecka sedan och när det dessutom är mycket ledighet för barnen blir det ännu svårare. Jag har dock fortfarande som mål att titta in här varje dag och skriva några rader.

Igår hade vi en trevlig nationaldag. Det var ju underbart väder (nästan lite för varmt!). Vi hade vänner på besök och kunde sitta ute utan att frysa ända tills klockan tio. Härligt!

Idag har Peter jobbat på universitetet och jag har jobbat här hemma. Barnen har varit här nästan hela dagen, men jag har fått ganska mycket gjort ändå. Nu har jag bestämt att bara jobba med roman 2 tills den är “färdig”. Jag känner att det är bättre att fokusera på den och låta roman 3 vila lite grann. Jag vill ju ändå ha klart roman 2 tills slutet av augusti och för att hinna med måste jag lägga allt krut på den texten. Det går ju direkt inte snabbt att redigera och med all ny text jag lägger till kommer jag att behöva läsa igenom flera gånger… Men jag hoppas att jag når mitt mål och blir färdig i tid.

Nu skall vi snart åka till mamma och pappa. Vi skall göra en utflykt till Orust imorgon och då är det skönt att vara på Tjörn redan ikväll. På det sättet hinner jag springa, yoga och meditera i lugn och ro innan vi åker iväg på förmiddagen.

Jag har börjat öva på handstående mer intensivt igen. Jag följer ett program på Omstars med Kino och en annan tjej. Det är väldigt bra och jag har lärt mig många övningar som jag kommer att gå tillbaka till. Jag behöver bygga upp styrkan i både magen och axlarna/armarna och då krävs det nya övningar. Jag kan inte bara göra mitt “gamla vanliga” yogaprogram dag ut och dag in.

Förhoppningsvis kommer jag att kunna dela med mig av mina nyvunna färdigheter till hösten när kurserna börjar igen. Jag vill ju så gärna lära mina elever nya asanas och övningar som ger dem såväl styrka, smidighet och lugn.

Nu skall jag greja lite här hemma innan vi äter kvällsmat och sedan åker iväg till mamma och pappa. Ser fram emot att bada i havet imorgon. Det verkar väl i och för sig inte blir så fint väder på förmiddagen, men vi får hoppas att det klarnar upp senare.

Ha en fin fredag!

Namaste,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.