Fest

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Oj, den här dagen gick fort. Nu är klockan fyra och om en halvtimme måste jag hoppa in i duschen och göra i ordning mig för vi ska på en 50-årsfest hos en kompis i Stenungsund.

Idag har jag inte hunnit så mycket känns det som. I morse efter träningen städade vi och sedan hade jag planerat att jag skulle göra färdigt sekvenserna, men tror du att det blev så? Ibland är jag faktiskt lite för perfektionistisk. Jag måste sätta punkt och suta förbereda, men nu är det som det är. Imorgon måste jag helt enkelt vara färdig, så är det bara.

Jag har också skrivit på boken. Nu är en scen skriven, som jag var ganska orolig för, men jag tycker att jag fick ihop den relativt bra. Vissa saker måste jag dock kolla upp för jag är inte säker på att allt är 100% verklighetstroget.

Annars har jag inte hunnit mycket. Jag känner mig lite stressad på något sätt. Vet inte riktigt varför. Kanske har det att göra med att jag varit borta från jobbet en vecka och nu ska tillbaka eller så är det bara något tillfälligt. Jag tror egentligen det handlar om att jag så gärna vill få gjort en massa saker och att jag ibland planerar in lite för mycket och glömmer av att jag faktiskt behöver pauser ibland. Det är inte det att jag jobbar så fruktansvärt mycket utan mer att jag hela tiden håller på och förbereder mig eller försöker lära mig nytt, vilket jag tycker är roligt, men även från de roliga sakerna behöver man ibland en paus :-). Det blir därför bra att gå på fest ikväll.

Ha det fint!

Kramar

Johanna

P.S. Jag har börjat läsa en ny bok efter “Hamnet”. Den här gången blev det “Den lilla vingården vid bergets fot” av Marie Sammeli. Det är andra boken jag läser av henne. Tycker det är roligt att läsa svenska författare i ungefär samma genre som jag skriver för att lära mig och se vad som blir publicerat.

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.